Meget nem og dejlig forårsmad
1 stor kylling gerne øko
1 stort bundt rabarber, ca. 750 g
(uden blade)
75 g rørsukker
salt og peber
Fjern fedtet fra kyllingen, og skær gumpen (rumpen) af. Skyl kylle ind- og udvendigt under rindende koldt vand. Dup tør med køkkenrulle. Skær rabarberne i mindre stykker, læg dem i et ovnfast fad eller en lille bradepande. Drys med sukker. Læg kyllingen ovenpå med brystet opad, og krydr med salt og peber. Steg ved 200 grader i 1 time til skindet er sprødt. Der skal komme klar saft ud, når du stikker dybt i låret med en gaffel.
Inspiration: Tina Scheftelowitz i Politiken
1 stor kylling gerne øko
1 stort bundt rabarber, ca. 750 g
(uden blade)
75 g rørsukker
salt og peber
Fjern fedtet fra kyllingen, og skær gumpen (rumpen) af. Skyl kylle ind- og udvendigt under rindende koldt vand. Dup tør med køkkenrulle. Skær rabarberne i mindre stykker, læg dem i et ovnfast fad eller en lille bradepande. Drys med sukker. Læg kyllingen ovenpå med brystet opad, og krydr med salt og peber. Steg ved 200 grader i 1 time til skindet er sprødt. Der skal komme klar saft ud, når du stikker dybt i låret med en gaffel.
Inspiration: Tina Scheftelowitz i Politiken
Ingen kommentarer:
Send en kommentar