fredag den 23. september 2011

Laks med bær

Denne ret er super enkel, hurtig at tilberede og smager virkelig dejligt.


Du skal bruge følgende til to personer:

300 g laksefilet
100 g jordbær
1 løg
Evt. 100 g blåbær
10-12 grønne oliven uden sten
Friskkværnet sort peber

Tilbehør: Et godt stykke brød

Skær laksen i grove terninger på ca.3 x 3 cm. Nip og skær jordbærrene i kvarte. Skær løget i tynde skiver. Vend alle ingredienserne sammen og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv det hele ca. 8 min. i en varm ovn med varmluft. Kig forsigtigt i et stykke laks for at se, at det ikke er råt indeni.

Saften fra bærren  kan løbe lidt ud og farve laksen. Retten kan også spises kold på et stykke brød.Tips: Køb et par friske stykker laksefillet. Nogle af de frosne laksefilleter, der tit sælges på tilbud, kan ved optøning få en meget underlig konsistens a la gammel karklud! Brug gerne flere bær.

Inspiration: Aarstiderne

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag jobbar för sajten HittaRecept.se och försökte kontakta dig men kan inte hitta någon kontaktinfo. Vi har lanserat den populära svenska sajten HittaRecept.se i Danmark som Findeopskrifter.dk.

  Vi såg att du har goda recept i din blogg (http://morsmad-vibeke.blogspot.com/) och vi rekommenderar att du tittar runt på sajten och kikar på "Madblogtoppen" på Findeopskrifter.dk.

  Vill du vara med och få dina recept indexerade på sajten så behöver du bara registrera dig på http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen och embedda din kod för att mäta statistik så är du med!

  Här kan du se hur många som är med i den svenska Matbloggstoppen på HittaRecept.se - http://www.hittarecept.se/matbloggstoppen

  Förhoppningsvis kan just din blogg ligga etta på Madblogtoppen!

  Vänlig hälsning,
  Pauline Torres
  pauline@hittarecept.se

  SvarSlet
 2. Hej Pauline

  Tak for din positive henvendelse vedr. min blog. Har kigget på begge de nævnte sider, jeg kan se, at den danske er under opbygning. Når den er færdig, vil jeg overveje, at deltage.

  Venlig hilsen
  Vibeke
  vibs11@hotmail.com

  SvarSlet