Du skal bruge:
2 stk kyllingefilet ca. 280g i alt
1 dl ketchup
1 dl cola
Frisk reven ingefær efter smag
Salt og peber
Et godt skvæt tabasco
Læg kyllingekødet i et ildfast fad. Bland resten af ingredienserne til en lind sovs og hæld det over kyllingen.
Server følgende grøntsager til:
300 g squash
300 g peberfrugt valgfri farve
200 g løg
Salt og peber
Ca. 1 dl bouillon
Alle grøntsagerne skæres ud i små tern, lægges i et ildfast fad og overhældes med bouillon .
Begge fade sættes samtidig i en opvarmet ovn (200 grader) i ca 30 min. Kontroller at kyllingen er gennemstegt, inden den serveres.
Inspiration: En mere end ti år gammel opskrift fra "Vægtkonsulenterne".
Tips.: Frisk ingefær kan fryses i små stykker. Den skal ikke optøs før man river den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar