Dejlig sommermad med nye kartofler. Kog evt. kartoflerne dagen før - så kan det ikke blive nemmere. Retten smager dog bedst med nykogte kartofler!
500 g kogte nye kartofler
Et bundt friskhakket mynte
Et bundt friskhakket purløg
4 spsk. mandelolie
1 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. sukker
Ristede mandelflager
Skær kartoflerne i mindre stykker. Ryst mandelolie, hvidvinseddike og sukker godt sammen (brug evt. et lille syltetøjsglas) og hæld dressingen over kartoflerne. Vend de friske krydderurter i salaten og pynt med rigeligt ristede mandler.
Tips: Pil altid kartoflerne når de er lune, ellers kan det være svært at få skrællen af.
Det kan være lidt vanskeligt at finde mandelolie - jeg fandt den i Super Best.
Uhm det smager sikkert dejligt med både kartofler og mandler sammen:-)
SvarSletHej - hvor hyggeligt med en kommentar, så er der da nogle, der læser min blog. Vibeke
SvarSlet