mandag den 8. februar 2016

Små kokospandekager

Små lækre pandekager uden gluten og kulhydratfattige. Det må lige være en opskrift til pandekagedagen i morgen



Ingredienser til pandekager til to personer, der ikke er grovsultne!

4 æg
4 spsk fedtreduceret kokosmel
2 spsk Sukrin
1 tsk fiberhusk - jeg bruger den "grønne" 
1,5 dl skummetmælk
1 tsk stødt kardemomme
1 nip salt
1 nip bagepulver

Æggene piskes med Sukrin og derefter piskes kokosmel, "Husk" og mælk i. Krydres med kardemomme og tilsættes et nip salt og 1 nip bagepulver.

Steg små pandekager på en blinispande - der bruges en spsk. dej pr. pandekage. Jeg pensler panden med olie, selvom den er teflonbelagt.

Smager dejligt med sirup og blåbær.


Tips: Kanel kan bruges i stedet for kardemomme. 

Inspiration: Sukrins hjemmeside


1 kommentar: