tag:blogger.com,1999:blog-5270890165449403577.post8551417890490405987..comments2023-07-13T09:29:53.668+02:00Comments on Mors mad: Tærte med røget laks og spinatVibekehttp://www.blogger.com/profile/16251267867057518955noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5270890165449403577.post-17088632025192699502014-06-25T08:49:18.427+02:002014-06-25T08:49:18.427+02:00Når jeg skal servere tærten for gæster, laver jeg ...Når jeg skal servere tærten for gæster, laver jeg den altid i forvejen og fryser den ned. Den skal så bare gennemvarmes godt i ovn. Det har jeg prøvet masser af gange. Vibekehttps://www.blogger.com/profile/16251267867057518955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5270890165449403577.post-55163051408405128442014-06-25T08:27:50.264+02:002014-06-25T08:27:50.264+02:00kan man fryse den ned og tage stykker op og lune ?...kan man fryse den ned og tage stykker op og lune ???<br />Anonymousnoreply@blogger.com